Συμβουλές

Πως να καθαρίσετε σωστά τις ακτικωνωπικες σίτες

05/06/2019
από Velentzas team
Στην Κατηγορία: Συμβουλές, Οδηγοί

Οι σίτες αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» του καλοκαιριού.

Προσφέρουν πολλές στιγμές ξεγνοιασιάς επιτρέποντας στο φως του ηλίου και στον φρέσκο αέρα να εισέρχονται μέσα στο σπίτι, εμποδίζοντας παράλληλα τον δρόμο σε κάθε έντομο που θέλει να μπει μέσα.

Τα οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα στα παιδιά

20/02/2019
από Velentzas Blog
Στην Κατηγορία: Συμβουλές, Οδηγοί

Λίγο είναι πιο ζωτικής σημασίας για τους γονείς παρά για την προστασία των παιδιών τους. Ο κόσμος μας είναι γεμάτος διάφορους κινδύνους για τα παιδιά πέρα ​​από τον γονικό έλεγχο, επομένως είναι λογικό να ψάχνουμε για πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε για να διατηρήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή και υγιή. Τα οφέλη του τεχνιτού χλοοτάπητα στα παιδιά το καθιστούν ιδανική λύση. Η σύγχρονη τεχνολογία και οι βελτιώσεις έχουν κάνει στο τεχνητό γκαζον για τις παιδικές χαρές μια δημοφιλής, ασφαλή και οικονομικά αποδοτική επιλογή.

Deck Δαπέδου & Deck περίφραξης Γιατί Πρέπει να το προτιμήσετε

29/09/2018
από Velentzas Blog

Συνθετικά δάπεδα και περίφραξη με deck WPC: Η ιδανική λύση για ποιότητα και καλαισθησία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τοποθετήσετε συνθετικό δάπεδο στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Καταρχάς λόγω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας που υπάρχει στις μέρες μας, κατασκευάζονται έτσι ώστε να προσδίδουν μια πολύ ρεαλιστική και καλαίσθητη εικόνα γνήσιου ξύλου ή πέτρας, ενώ η ποικιλία υλικών και σχεδίων που υπάρχει στην αγορά καλύπτει κάθε ανάγκη.

Πως να καθαρίσετε σωστά, χαλιά και μοκέτες

05/06/2017
από Velentzas team
Στην Κατηγορία: Συμβουλές

Ένα χάλι πρέπει εβδομαδιαίως να καθαρίζεται με ηλεκτρική σκούπα,σύμφωνα με τη φορά του πέλους.(η σκόνη και τα σκουπιδάκια στην επιφάνεια του χαλιού επισπεύδουν την διάρκεια ζωή του.

Σχεδόν όλοι οι δύσκολοι λεκέδες είναι υγρής μορφής,γι αυτό και κάλο είναι η αντίδραση μας να είναι άμεση. Αρχικά πρέπει γρήγορα να αφαιρέσετε, όση περισσότερη ποσότητα υγρού μπορείτε, με απορροφητικά πανάκια.