Υλικά & Κατασκευή

Deck Δαπέδου & Deck περίφραξης Γιατί Πρέπει να το προτιμήσετε

29/09/2018
από Velentzas Blog

Συνθετικά δάπεδα και περίφραξη με deck WPC: Η ιδανική λύση για ποιότητα και καλαισθησία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τοποθετήσετε συνθετικό δάπεδο στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Καταρχάς λόγω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας που υπάρχει στις μέρες μας, κατασκευάζονται έτσι ώστε να προσδίδουν μια πολύ ρεαλιστική και καλαίσθητη εικόνα γνήσιου ξύλου ή πέτρας, ενώ η ποικιλία υλικών και σχεδίων που υπάρχει στην αγορά καλύπτει κάθε ανάγκη.

Αντικωνωπικά συστήματα κουφωμάτων ή κοινώς κουνουπιέρες

05/05/2018
από Velentzas Blog
Στην Κατηγορία: Οδηγοί, Υλικά & Κατασκευή

Για όλους αυτούς τους λόγους, γνωρίζοντας το πόσο σημαντική είναι η ηρεμία, η απόλαυση και η ασφάλεια, κατασκευάστηκαν τα σωτήρια αντικωνωπικά συστήματα, τα γνωστά σε όλους μας ως κουνουπιέρες. Η χρήση κουνουπιέρας είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να κρατήσετε τα μικρά ενοχλητικά ζωύφια μακριά από το εσωτερικό του σπιτιού σας. Αντί να ψεκάζεστε με ένα σωρό αντικωνωπικά σπρέι για να απωθείτε τους απρόσκλητους “επισκέπτες”, η τοποθέτηση κουνουπιέρας θα σας δώσει την αποτελεσματικότερη λύση για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο του οικιακού όσο και του επαγγελματικού σας χώρου. 

Πλαστικό δάπεδο LVT : Ευκολία, λειτουργικότητα, κομψότητα

26/01/2018
από Velentzas Blog
Στην Κατηγορία: Υλικά & Κατασκευή

Να, γιατί το πλαστικό δάπεδο LVT είναι η καλύτερη επιλογή!

Το δάπεδο είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία που διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου είτε πρόκειται για σπίτι είτε για επαγγελματική στέγη. Θα πρέπει λοιπόν να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή του δαπέδου με το οποίο θα επενδύσετε το πάτωμα σας. Η ιδανικότερη ίσως επιλογή αυτή την στιγμή δεν είναι άλλη από το πλαστικό δάπεδο LVT το οποίο αποτελεί την πιο σύγχρονη λύση που μπορείτε να βρείτε αυτή την στιγμή διαθέσιμη στην αγορά και όχι άδικα.

Αντιολισθητικά πλαστικά δάπεδα για κάθε χρήση

29/08/2017
από Velentzas Blog
Στην Κατηγορία: Υλικά & Κατασκευή

Ένα πλαστικό δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά τόσο σε δραστήριους επαγγελματικούς χώρους όσο και στην προσωπική σας οικία, ενώ Πλαστικά δάπεδα βαρέως τύπου εφαρμόζονται σε μέρη όπου υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές ασφαλείας και αντίστασης σε σκληρή χρήση.