Πολυουρεθανική Κόλλα Zettex 40 Grassbond

16.00
(με Φ.Π.Α.)
z40
1 εως 4 ημέρες

Διαθέσιμο / Αποστολή 1 εως 4 ημέρες

+
  • Pinterest

Το Zettex MS 40 Grassbond είναι ένα ανθεκτικό και μοναδικό υβριδικό στεγανωτικό με εξαιρετική πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα, σκληρυμένο σε επαφή με υγρασία στον αέρα σε θερμοκρασία δωματίου. Διατηρεί την ελαστικότητα σε όλη τη διάρκεια της ζωής της. Το Zettex MS 40 Grassbond χρησιμοποιείται για τη σύνδεση τμημάτων τεχνητού χλοοτάπητα και είναι ένα στεγανοποιητικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συνδέει τεχνητό γρασίδι με σκυρόδεμα ή ξύλινες επενδύσεις.


Προδιαγραφές:

Τεχνολογία: Πολυμερές τροποποιημένο με σιλάνιο
Τύπος, χρώμα:
συστατικά πράσινης πάστας :
θερμική σταθερότητα ενός συστατικού : καλό
ιξώδες: μεσαίος
τύπος πολυμερισμού: υγρασία στον
ρυθμό σκλήρυνσης αέρα : περίπου 3 mm / 24 ώρες
θερμοκρασία εφαρμογής: από +5 έως + 35 ° C
εφαρμογή : εγκατάσταση τεχνητού γρασιδιού

Διατίθεται σε συσκευασία του 310ml

 Προέλευση Δανία

Κατασκευαστής:
Zettex

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Τρόποι αποστολής
Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-6 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier ACS Courier & Ελτα Πόρτα Πόρτα Courier

Εξοδα αποστολής:
α. Για παραγγελίες εσωτερικού:
Παραγγελίες με κόστος προϊόντων άνω από 80€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (δωρεάν αποστολή). (*)
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 80€ υπάρχει χρέωση 4.5€.
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω των 80€ που εξοφλούνται με αντικαταβολή επιβαρύνονται με το κόστος αντικαταβολής 1.50€.

β. Για παραγγελίες εξωτερικού & Κύπρου:
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας, αλλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικά του έξοδα μεταφοράς και μεταφορική εταιρεία.

* Εαν το προϊόν που έχετε αγοράσει ξεπερνάει σε μήκος τα 1,70m αποστέλετε με μεταφορική εταιρεία λόγο του ύψους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών μέχρι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη(κέντρο διαλογής) και μετά κατόπιν συνεννόησης το προϊόν παραδίδεται στο χώρο σας.


Διευκρινήσεις
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙKA
για παραγγελίες άνω των 80€ (εκτός πλαστικών δαπέδων, γκαζόν & Deck)