Αυτοκόλλητη Ταινία για συγκόλληση ραφών χλοοτάπητα 20m

40.00
(με Φ.Π.Α.)
9687100
Δεν υπάρχει απόθεμα
  • Pinterest

Ισχυρή αυτοκόλλητη Ταινία μονής όψης με φάρδος 15cm & μήκος 20m κατάλληλη για τις ραφές του συνθετικού χλοοτάπητα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε πολλές εφαρμογές χάρις το υφασμάτινο υπόστρωμα που έχει και τη πολύ ισχυρη κόλλα της.

Κατάλληλη για εσωτερική αλλά και εξωτερική χρήση

Αυτοκόλλητη ταινία για τεχνητό γκαζον - οδηγίες:

  1. Βεβαιωθείτε επίσης ότι οι ραφές είναι ίσιες.
  2. Βάλτε τις δύο λωρίδες από τεχνητό γρασίδι μαζί ίσια. Δείτε αν η φορά του χλοοτάπητα είναι ίδια και δεν υπάρχουν ανοιχτές ραφές ή επικαλύψεις μεταξύ των δύο λωρίδων τεχνητού γρασιδιού.
  3. Διπλώστε ένα μέρος μιας λωρίδας τεχνητού γρασιδιού και τοποθετήστε την αυτοκόλλητη ταινία  κάτω από τη ραφή. Βεβαιωθείτε ότι η ραφή είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη ανάμεσα στις δύο ταινίες τεχνητού γρασιδιού (7,5 cm κατά μήκος κάθε πλευράς). Η πλευρά με το πλαστικό πρέπει να έρθει στην κορυφή.
  4. Αναδιπλώστε την πλευρά και βεβαιωθείτε ότι η ραφή παραμένει στη θέση της. 
  5. Ελέγξτε τη ραφή για τυχόν κενά.
  6. Είστε έτοιμοι να επικολλήσετε τη ραφή.
  7. Τραβήξτε προσεκτικά το λευκό φύλλο από την αυτοκόλλητη ταινία ραφής.
  8. Πιέστε αμέσως το τεχνητό γρασίδι αμέσως μετά την αφαίρεση του φύλλου.
  9. Βεβαιωθείτε ότι το τεχνητό γρασίδι παραμένει πάντα στη θέση του. Πάντα τραβήξτε το φύλλο ίσια προς τα πίσω, όχι προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.

Η ταινία έχει φάρδος 15cm και μήκος 20m

Κατασκευαστής:
OEM

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Τρόποι αποστολής
Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-6 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier ACS Courier & Ελτα Πόρτα Πόρτα Courier

Εξοδα αποστολής:
α. Για παραγγελίες εσωτερικού:
Παραγγελίες με κόστος προϊόντων άνω από 80€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (δωρεάν αποστολή). (*)
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 80€ υπάρχει χρέωση 4.5€.
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω των 80€ που εξοφλούνται με αντικαταβολή επιβαρύνονται με το κόστος αντικαταβολής 1.50€.

β. Για παραγγελίες εξωτερικού & Κύπρου:
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας, αλλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικά του έξοδα μεταφοράς και μεταφορική εταιρεία.

* Εαν το προϊόν που έχετε αγοράσει ξεπερνάει σε μήκος τα 1,70m αποστέλετε με μεταφορική εταιρεία λόγο του ύψους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών μέχρι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη(κέντρο διαλογής) και μετά κατόπιν συνεννόησης το προϊόν παραδίδεται στο χώρο σας.


Διευκρινήσεις
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙKA
για παραγγελίες άνω των 80€ (εκτός πλαστικών δαπέδων, γκαζόν & Deck)