Σοφατεπί PVC Λευκό ύψους 9cm

9000
Σοφατεπί PVC Λευκό ύψους 9cm
Τοποθετήστε τον κέρσορα στην εικόνα για μεγέθυνση
Διαθέσιμο / Αποστολή 2 εως 6 ημέρες
19.50
(με Φ.Π.Α.)
+
Η τιμή του είναι ανα βέργα με μήκος 2,50m
Αποστολή & Μεταφορικά
Τρόποι Πληρωμής
Ρωτήστε Μας
  • Pinterest
Περιγραφή

Πλαστικό σοφατεπί υγειονομικού τύπου απο PVC με ύψος 9cm και μήκος βέργας 2,50m. Έχει τέτοια διαμόρφωση που μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στο παλιό σοβατεπί του σπιτιού χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε.

Πλαστικό υγειονομικό σοβατεπί από σκληρό πλαστικό PVC, μεγάλης αντοχής. Το πλαστικό σοβατεπί είναι κατάλληλο για χώρους με νερά, καθώς μπορούν να διέρχονται πίσω του καλώδια.
Δεν αλλοιώνεται από την υγρασία και δεν απαιτεί συντήρηση. Το πλαστικό σοβατεπί είναι βραδύκαυστο και μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να κάνει γωνίες.

Πάχος 12mm

Η τιμή του είναι ανα βέργα με μήκος 2,50m

Πωλείται με τη βέργα

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
Eurofil
Ποιότητα:
PVC
Χρώμα:
  • Multi
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Ρωτήστε μας

Κοστος Αποστολής Προϊόντων

Λόγω του μεγάλου βάρους και όγκου συγκεκριμένων προϊόντων η αποστολή των προϊόντων γίνοντε κατόπιν συνεργασίας με εταιρίες μεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων από την εταιρεία μας στις εταιρείες μεταφορών, υπολογίζεται από 1-2 εργάσιμες ημέρες
Το κόστος αποστολής από τις εταιρίες μεταφορών στο χώρο σας υπολογίζεται απο τις ίδιες ανάλογα με τον όγκο & το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Εμείς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κατόπιν αιτήματος σας και σε περίπτωση που δεν συνεργάζεσθε ή γνωρίζετε μεταφορική της επιλογής σας, ερχόμαστε σε επικοινωνία με τις μεταφορικές εταιρίες και σας ενημερώνουμε για το κόστος της εκάστοτε αποστολής έχοντας από εσάς την ακριβή διεύθυνση παράδοσης καθώς και το συνολο της παραγγελία σας. Η εξόφληση των εξόδων αποστολής της μεταφορικής εταιρίας γίνεται από τον παραλήπτη την στιγμή της παράδοσης των προϊόντων.

Πάντα στις πιο οικονομικές τιμές λόγω καλής συνεργασίας μας, με τις μεταφορικές εταιρείες και πάντα κατόπιν συνενοήσεως με τον πελάτη.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ή πληροφορίες χρειαστείτε είμαστε στη διάθεση σας, επικοινωνώντας μαζι μας στο 2421057943 ή στο info@velentzas.com.gr

Στην περίπτωση της μεταφορικής εταιρείας, τα μεταφορικά είναι δωρεάν (0 ευρώ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει τα έξοδα ο πελάτης.

Στη περίπτωση αυτή, δεν ισχύει η αντικαταβολή