Ταινία για συγκόλληση ραφών χλοοτάπητα

Καταχωρήστε το μήκος της ταινίας που επιθυμήτε (π.χ 8,50m)

Η τιμή της ταινίας είναι με το τρέχων μέτρο. 

m
1.60
(με Φ.Π.Α.)
9687109
1 εως 4 ημέρες

Διαθέσιμο / Αποστολή 1 εως 4 ημέρες

+
  • Pinterest

Επαγγελματική ταινία σύνδεσης συνθετικού χλοοτάπητα με φάρδος 20cm  είναι το τέλειο προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την εγκατάσταση του νέου σας τεχνητού γρασιδιού.

Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κόλλα 2 συστατικών (δείτε τις παρακάτω εικόνες για λεπτομέρειες) για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό όπου πρέπει να ενταχθείτε στο γρασίδι. Κατάλληλο για χρήση με όλες τις διαφορετικές μάρκες τεχνητού γρασιδιού - Eίναι η επαγγελματική επιλογή και θα παρέχει μόνιμη ένωση όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κόλλα (διαθέσιμη ξεχωριστά). Μετράτε μόνο το μήκος των ενώσεων για να υπολογίσετε πόση χρειάζεστε.

Ελέγξτε τους οδηγούς εγκατάστασης / βίντεο μας για μερικές συμβουλές για την τοποθέτηση ειδικών.

Κατάλληλη για εσωτερική αλλά και εξωτερική χρήση

Ταινία για τεχνητό γκαζον - οδηγίες:

  1. Βεβαιωθείτε επίσης ότι οι ραφές είναι ίσιες.
  2. Βάλτε τις δύο λωρίδες από τεχνητό γρασίδι μαζί ίσια. Δείτε αν η φορά του χλοοτάπητα είναι ίδια και δεν υπάρχουν ανοιχτές ραφές ή επικαλύψεις μεταξύ των δύο λωρίδων τεχνητού γρασιδιού.
  3. Διπλώστε ένα μέρος μιας λωρίδας τεχνητού γρασιδιού και τοποθετήστε την ταινία κάτω από τη ραφή. Βεβαιωθείτε ότι η ραφή είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη ανάμεσα στις δύο ταινίες τεχνητού γρασιδιού (10cm κατά μήκος κάθε πλευράς).
  4. Αναδιπλώστε την πλευρά και βεβαιωθείτε ότι η ραφή παραμένει στη θέση της. 
  5. Ελέγξτε τη ραφή για τυχόν κενά.
  6. Είστε έτοιμοι να επικολλήσετε τη ραφή.
  7. Τοποθετήστε τη κόλλα με σπάτουλα επάνω στην ταινία και πιέστε της ραφές προς το κέντρο
  8. Βεβαιωθείτε ότι το τεχνητό γρασίδι παραμένει πάντα στη θέση του. Πάντα τραβήξτε το φύλλο ίσια προς τα πίσω, όχι προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.

Η ταινία έχει φάρδος 50 και μπορείτε να πάρετε όσο χρειάζεστε

Δείτε το παρακάτω video εφαρμογής : https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=9TfcXOGgkZc

Κατασκευαστής:
OEM
Χρώμα:
  • Πράσινο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Τρόποι αποστολής
Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-6 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier ACS Courier & Ελτα Πόρτα Πόρτα Courier

Εξοδα αποστολής:
α. Για παραγγελίες εσωτερικού:
Παραγγελίες με κόστος προϊόντων άνω από 80€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (δωρεάν αποστολή). (*)
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 80€ υπάρχει χρέωση 4.5€.
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω των 80€ που εξοφλούνται με αντικαταβολή επιβαρύνονται με το κόστος αντικαταβολής 1.50€.

β. Για παραγγελίες εξωτερικού & Κύπρου:
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας, αλλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικά του έξοδα μεταφοράς και μεταφορική εταιρεία.

* Εαν το προϊόν που έχετε αγοράσει ξεπερνάει σε μήκος τα 1,70m αποστέλετε με μεταφορική εταιρεία λόγο του ύψους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών μέχρι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη(κέντρο διαλογής) και μετά κατόπιν συνεννόησης το προϊόν παραδίδεται στο χώρο σας.


Διευκρινήσεις
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙKA
για παραγγελίες άνω των 80€ (εκτός πλαστικών δαπέδων, γκαζόν & Deck)