Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Το κατάστημα Velentzas Home μέσω των πολλών φωτογραφιών που παραθέτει, σε συνδυασμό με τις αναλυτικές περιγραφές, προσπαθεί να δώσει μια πλήρης εικόνα του κάθε προϊόντος με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών, δημιουργείται το φαινόμενο να μην καλύπτονται όλες οι προσδοκίες του πελάτη από το προϊόν το οποίο έχει επιλέξει, κυρίως γιατί δεν υπάρχει φυσική επαφή, το Velentzas Home δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής του.

Όροι Επιστροφής

 • Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε της εξ αποστάσεως αγοράς των αγαθών, αυτό θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των αγαθών. Τα αγαθά θα πρέπει να επιστραφούν στο φυσικό μας κατάστημα οδος Κωσταντά 147 στο Βόλος χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και έπειτα απο επικοινωνία με το κατάστημα Velentzas Home.
  Η προθεσμία τηρείται εάν ο καταναλωτής στείλει πίσω τα αγαθά πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερων.
  Ο καταναλωτής επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.
 • Με την επιστροφή μπορείτε να επιλέξετε άλλα προϊόντα ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 ημέρων από την στιγμή που θα παραλάβουμε θα ελέξγουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.
 • Η συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί και τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση.
 • Προσοχή! Οι μοκέτες, οι διάδρομοι, πλαστικά δάπεδα και άλλα προιόντα που έχουνε κοπεί στα μέτρα του πελάτη δεν μπορούν να επιστραφούν
 • Οι ταπετσαρίες τοίχου και φωτοταπετσαρίες που είναι κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.

Διαδικασία επιστροφής

Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν στην εταιρεία μας παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Επικοινωνήστε πρώτα με την εταιρεία.
 • Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 • Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
 • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω της courier της οποίας παραλάβατε την παραγγελία σας, υπ’όψιν Τμήματος Επιστροφών. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
 • Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απ την απόδειξη της παραγγελίας.

  Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 24210 57943, είτε μέσω e-mail στο info@velentzas.com.gr

Επιστροφές

H αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος, καθώς τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.
Μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την εταιρεια μας.
Η όποια αντικατάσταση ή πίστωση γίνεται μόνο μετά την παραλαβή του στο κατάστημα μας και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί ότι μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης των χρημάτων.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. invoice, τιμολόγιο κ.ο.κ), και θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Pinterest