Η Εταιρία

Η Εταιρία

Το κατάστημα Ρήγας Βελέντζας ή 'Velentzas Home' είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη εταιρία με χαλιά, μοκέτες οικιακής και επαγγελματικής χρήσεως , συνθετικό χλοοτάπητα, πλαστικά δάπεδα, περσίδες, ρόλλερ, Στόρ, Ξύλινα πατώματα με έτος έναρξης των δραστηριοτήτων της το 1958.

Με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στη μοκέτα καθώς και το μοντέρνο χαλί, η εταιρεία μας δίνει λύσεις στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων . Η ποιότητα είναι εγγυημένη από τους επώνυμους οίκους που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας καθώς και από την εγγύηση του ονόματος μας.     

Στόχος της εταιρείας μας είναι η πλήρης ανταπόκριση στις απαιτήσεις του κοινού σε τιμές που μιλάνε από μόνες τους και φυσικά η φιλική εξυπηρέτηση. Το έμπειρο προσωπικό μας πραγματοποιεί δειγματισμό στο χώρο του πελάτη, τοποθετεί και παραδίδει το υλικό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έχοντας πάντα ως στόχο το άρτιο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της και την πολύχρονη συνεργασία της με τους καλύτερους οίκους, έχει την δυνατότητα να ξεχωρίζει για την ποιότητα, την ποικιλία και την χαμηλή τιμή σε μοκέτες, δάπεδα, ταπετσαρίες τοίχου και άλλα είδη. 

Με φυσικό κατάστημα του οποίου η έκταση ξεπερνάει πλέον τα 200 m2 καθώς και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε το 2008, η εταιρεία διαθέτει ποικιλία προϊόντων για την ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων όπως και η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει δυνατότητα αγορών 24 ώρες το 24ωρο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει τις ώρες καταστημάτων μέσω τηλεφώνου (2421057943) ή στο e-mail (info@velentzas.com.gr).

Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε ή να δώσουμε κάποια διευκρίνιση σχετικά με τις αγορές σας αλλά και να βρούμε λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας! 

Παρακάτω θα δείτε τα προϊόντα μας, για το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό και τον κήπο σας...

Στοιχεία Εταιρείας :    

Velentzas Home - Βελέντζας Ιωάννης

Εισαγωγές και εμπόριο χαλιών, μοκετών, ταπετσαριών τοίχου και ταπέτων.

Κωνσταντά 147 - Δ Δαλεζίου, Βόλος

Τ.Κ 38221

ΑΦΜ 101015419, ΔΟΥ ΒΟΛΟΥ,

Τηλ/fax +30 2421057943

Κιν +30 6942475220

Α.Ε Γ.Ε.ΜΗ.: 156168544000

Pinterest