Ισοπεδοτικός στόκος UZIN LC-45

43.00
(με Φ.Π.Α.)
lc-45
1 εως 4 ημέρες

Διαθέσιμο / Αποστολή 1 εως 4 ημέρες

+
  • Pinterest

Αυτοεπιπεδούμενο ισοπεδωτικό UZIN LC-45

Λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα με αυτοεπιπεδούμενη δράση για λείανση και σπατουλάρισμα δαπέδων σε πάχη από 0-3mm. Κατάλληλο για την κατασκευή ενός επιπέδου στρώματος, με μεγάλη απορροφητικότητα για την επικάλυψη δαπέδων από μοκέτα και PVC/CV, σε χώρους με μεσαία καταπόνηση. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε επιφάνειες με τσιμεντοκονίες, δάπεδα με παλιά υπολείμματα π.χ. κόλλες. κατάλληλο για εσωτερική χρήση μόνο.

Για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, σε εσωτερικούς χώρους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Βάρος: 25Kg
  • Πάχη: 1-3mm
  • Βατότητα: μετά από 12 ώρες
  • Επικάλυψη: μετά από 48-72 ώρες
Κατασκευαστής:
Uzin

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Τρόποι αποστολής
Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-6 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier ACS Courier & Ελτα Πόρτα Πόρτα Courier

Εξοδα αποστολής:
α. Για παραγγελίες εσωτερικού:
Παραγγελίες με κόστος προϊόντων άνω από 80€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (δωρεάν αποστολή). (*)
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 80€ υπάρχει χρέωση 4.5€.
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω των 80€ που εξοφλούνται με αντικαταβολή επιβαρύνονται με το κόστος αντικαταβολής 1.50€.

β. Για παραγγελίες εξωτερικού & Κύπρου:
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας, αλλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικά του έξοδα μεταφοράς και μεταφορική εταιρεία.


Διευκρινήσεις
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙKA
για παραγγελίες άνω των 80€ (εκτός πλαστικών δαπέδων, γκαζόν & Deck)