Βενζινόκολλα UZIN Sol K205

5.00
(με Φ.Π.Α.)
k205
1 εως 4 ημέρες

Διαθέσιμο / Αποστολή 1 εως 4 ημέρες

+
  • Pinterest

Βενζινόκολλα γενικής χρήσης UZIN K205 για εφαρμογές με διπλή επάλειψη συγκολλήση ελαστικού, πλαστικού, ξύλου, φορµάϊκας, χαρτιού κ.α. πάνω σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες.

Ενδείκνυται ειδικά για:

  • Οµογενή και ετερογενή δάπεδα από PVC- και CV, όπως επίσης και υφαντά υποστρώµατα
  • Μοκέτες µε υποστρώµατα υφαντά (TR), από υαλοπιλήµατα- λατεξαρισµένα- ή αφρώδη κ.α.
  • Ελαφρά δάπεδα µε βελονοειδή υποστρώµατα Τοποθέτηση κατακόρυφων επιφανειών και ειδικά κατάλληλη για µεταλλικές επιφάνειες (panels)
  • Λαστιχένια δάπεδα τύπου PIRELLI, DUNLOP κ.λ.π.
  • Ξύλο, φορµάικα, χαρτόνι, cardboard κ.α.
  • Αφρώδη πλαστικά για ταπετσαρίες επίπλων κ.α. Εµφανίζει αντίσταση στην πλαστικοποίηση, ώστε να είναι κατάλληλο για εφαρµογές όπου υπάρχουν υλικά από µαλακό και ευαίσθητο βινύλιο ή αφρός από PVC

Ιδιότητες / Πλεονεκτήµατα: Κόλλα νεοπρενίου µε µέσο ιξώδες και νηµατοειδή υφή για συγκολλήσεις διπλής επάλειψης. Κατάλληλη για επι- καλύµµατα δαπέδων και για ειδικά βοηθητικά τεµάχια π.χ. προφίλ, σοβά τεπί, ταινίες, διαµορφωτές σκαλο- πατιών κ.λ.π. Σε µερικές περιπτώσεις µπορεί να εφαρ- µοστεί µε µονή επάλειψη. Σε κάθε περίπτωση ενδείκνυται και για κάθετες επιφάνειες. Τα τεµάχια που συγκολλούνται εφαρµόζονται µε πίεση.

 

Κατασκευαστής:
Uzin

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Τρόποι αποστολής
Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-6 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier ACS Courier & Ελτα Πόρτα Πόρτα Courier

Εξοδα αποστολής:
α. Για παραγγελίες εσωτερικού:
Παραγγελίες με κόστος προϊόντων άνω από 80€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (δωρεάν αποστολή). (*)
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 80€ υπάρχει χρέωση 4.5€.
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω των 80€ που εξοφλούνται με αντικαταβολή επιβαρύνονται με το κόστος αντικαταβολής 1.50€.

β. Για παραγγελίες εξωτερικού & Κύπρου:
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας, αλλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικά του έξοδα μεταφοράς και μεταφορική εταιρεία.


Διευκρινήσεις
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙKA
για παραγγελίες άνω των 80€ (εκτός πλαστικών δαπέδων, γκαζόν & Deck)