Αντιολισθητικά πλαστικά δάπεδα για κάθε χρήση

29/08/2017
από DVS Support
Στην Κατηγορία: Υλικά & Κατασκευή

Όταν αποφασίσετε την τοποθέτηση αντιολισθητικού πλαστικού δαπέδου θα εκπλαγείτε με τη λειτουργικότητά του και τις πόσες εφαρμογές μπορεί να λάβει. Ένα πλαστικό δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά τόσο σε δραστήριους επαγγελματικούς χώρους όσο και στην προσωπική σας οικία. Τοποθετείται σε τρένα, λεωφορεία, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως νοσοκομεία και κουζίνες εστιατορίων, ακόμα και σε σχολεία, σκάφη και γυμναστήρια. Εν ολίγοις, οπουδήποτε απαιτείται μεγάλη αντοχή και αντιολισθητικότητα. Πλαστικά δάπεδα βαρέως τύπου εφαρμόζονται σε μέρη όπου υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές ασφαλείας και αντίστασης σε σκληρή χρήση.

 Η ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών ή των επισκεπτών πρέπει να είναι το πρωταρχικό μέλημα στην κατασκευή κάθε χώρου. Πάντα μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα σε οποιοδήποτε μέρος. Λάδια ή νερά μπορεί να πέσουν στο έδαφος και κάποιος περαστικός που θα γλιστρήσει να υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Τέτοιου είδους απρόσμενα ατυχήματα είναι εύκολο να συμβούν σε επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους όπου η συνεχής επίβλεψη της καθαριότητας καθίσταται δύσκολη, λόγω του μεγέθους του χώρου και της υψηλής συχνότητας των επισκέψεων. Είναι περιστατικά τα οποία προκαλούν τη δυσαρέσκεια των πελατών ή επισκεπτών σας, δημιουργώντας μια αρνητική εικόνα για τον επαγγελματισμό και κυρίως για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση.

 Ωστόσο, υπάρχει ένας αρκετά οικονομικός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη λειτουργικότητα του δαπέδου και να μειώσετε την πιθανότητα ατυχημάτων τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στα “επικίνδυνα” σημεία της προσωπικής σας περιουσίας είτε είναι το σπίτι σας, είτε ένα σκάφος. Η εφαρμογή αντιολισθητικού πλαστικού πατώματος θα σας προστατεύσει από ατυχήματα, πόνο και… παράπονα!

 Τα αντιολισθητικά πλαστικά δάπεδα προσφέρουν, όπως δηλώνει και η ίδια η λέξη, ιδανική προστασία ενάντια σε οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει παραπάτημα με δυσάρεστες επιπτώσεις. Ράμπες, πισίνες αλλά και σκάφη είναι μέρη όπου βρίσκει πλήρη χρησιμότητα αυτή η ιδιότητά τους.

 PVC Πατωμα

Το να στέκεστε και να περπατάτε επάνω σε μια μαλακή, αντικραδασμική και ελαστική επιφάνεια κάνει το πέλμα σας να νιώθει πιο ξεκούραστο, απολαμβάνοντας την παραμονή σας στο χώρο. Γιαυτό είναι ιδανικά σε χώρους όπως τα γυμναστήρια όπου οι επισκέπτες ασκούν έντονη δραστηριότητα ή σε πολυκαταστήματα όπου περνάμε πολλές ώρες με συνεχές πήγαινε- έλα.

 Λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας και ανθεκτικότητας λειτουργούν επίσης σαν προστατευτικό για την επιφάνεια του κανονικού πατώματος, το οποίο μένει ανέπαφο με οποιαδήποτε ζημιά ή ρύπο υφίσταται το πλαστικό δάπεδο. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο εξοικονομείτε χρήμα, αλλά γλυτώνετε τον κόπο και τη χρονοβόρα διαδικασία που απαιτείται για την αποξήλωση του φθαρμένου δαπέδου και την αντικατάστασή του με τοποθέτηση νέου.

 

Βγείτε έξω και παρατηρήστε σε πόσους χώρους χρησιμοποιείται πλαστικό δάπεδο. Θα διαπιστώσετε ότι εφαρμόζεται ήδη σε όλους σχεδόν τους εμπορικούς χώρους. Τα αντιολισθητικά πλαστικά δάπεδα κατασκευάζονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, έχουν υψηλή αντοχή και είναι εύκολα στο καθάρισμα, προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας- τιμής. Είναι οικολογικά, κατασκευασμένα από PVC υψηλής ποιότητας  και μπορεί να περιέχουν στη σύνθεσή τους ρινίσματα σιδήρου, γυαλιού ή αλουμινίου που τους προσδίδουν ισχυρή αντιολισθητικότητα μεγάλης διαρκείας ακόμα και σε πάτωμα με λάδια και νερά, όπως επίσης και μεγάλη αντοχή στη φθορά.

 

Επειδή διαθέτουν υψηλές μηχανικές αντοχές που τους χαρίζει πολυετή διάρκεια ζωής, τοποθετούνται σε δάπεδα εσωτερικών χώρων με ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα. Διατίθενται σε μορφή ρολού σε μια μεγάλη ποικιλία από υλικά και χρώματα να επιλέξετε και εφαρμόζονται πολύ εύκολα με τη χρήση ειδικής ακρυλικής  κόλλας πάνω σε οποιαδήποτε λεία, στεγνή και καθαρή επιφάνεια. Όσον αφορά την περιποίησή τους καθώς συγκρατούν όλες τις βρωμιές και τα υγρά στην επιφάνειά, το καθάρισμά τους είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Επιπλέον έχουν πολύ καλή αντοχή στα χημικά, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να τα καθαρίσετε με μια ποικιλία καθαριστικών προϊόντων.

 Τέλος συμβάλλουν στην υγιεινή του χώρου γιατί  δεν ευνοούν την κατακράτηση ρύπων και την ανάπτυξη μικροβίων ή βακτηρίων. Είναι κατάλληλα για πατώματα με ενδοδαπέδια θέρμανση, παρέχουν ηχομόνωση και είναι κακοί αγωγοί του ηλεκτρικού ρεύματος.


Δείτε περισσότερα δάπεδα που καλύπτουν τις ανάγκες σας στην κατηγορία μας : https://www.velentzas.com.gr/dapeda/

Pinterest
Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική