Πώς να επιλέξετε επαγγελματικές και οικιακές μοκέτες;

18/11/2017
από Ιωάννης Βελέντζας

Επιλέξτε τώρα την σωστή μοκέτα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

Οι μοκέτες αποτελούν μια αναπόσπαστη πινελιά διακόσμησης για πολλά σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Βέβαια θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επιλογή της κατάλληλης μοκέτας καθώς δεν εξυπηρετούν όλων των ειδών οι μοκέτες όλες τις χρήσεις εξίσου καλά. 

Χαλιά : μια διαχρονική λειτουργική πινελιά διακόσμησης

01/10/2017
από Velentzas Blog
Στην Κατηγορία: Οδηγοί

τακτικές διακόσμησης χώρου Δείτε γιατί τα χαλιά είναι πάντα στην μοδα!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα χαλιά είναι μια ξεπερασμένη μόδα που αφήσαμε πίσω μας πριν αρκετά χρονιά υιοθετώντας πιο ανάλαφρες τακτικές διακόσμησης χώρου. Αν και εσείς είστε ένας από αυτούς, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε

Αντιολισθητικά πλαστικά δάπεδα για κάθε χρήση

29/08/2017
από Velentzas Blog
Στην Κατηγορία: Υλικά & Κατασκευή

Ένα πλαστικό δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά τόσο σε δραστήριους επαγγελματικούς χώρους όσο και στην προσωπική σας οικία, ενώ Πλαστικά δάπεδα βαρέως τύπου εφαρμόζονται σε μέρη όπου υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές ασφαλείας και αντίστασης σε σκληρή χρήση.

Συνθετικός χλοοτάπητας ή Πλαστικό Γκαζόν

11/07/2017
από Velentzas Blog
Στην Κατηγορία: Οδηγοί

Το καλοκαίρι μπήκε, ο καιρός ζέστανε και εσείς θέλετε να περάσετε το απόγευμα σας στη βεράντα ή τον κήπο του σπιτιού σας. Συνειδητοποιείτε ότι το γκαζόν σας έχει μείνει απότιστο και παραμελημένο από πέρυσι το καλοκαίρι και δεν έχει την όμορφη εικόνα που θα θέλατε για να χαρείτε τον κήπο σας. Από την άλλη δεν έχετε το χρόνο να περιποιηθείτε το γρασίδι. Ο συνθετικός χλοοτάπητας σας δίνει την τέλεια λύση καθώς παρέχοντας σας πολλά οφέλη και ξέγνοιαστη διασκέδαση στον κήπου σας.

Διακοσμήστε τον χώρο σας με ταπετσαρίες τοίχου

03/07/2017
από Velentzas Blog
Στην Κατηγορία: Οδηγοί

Οι ταπετσαρίες τοίχου χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων εδώ και περίπου 300 χρόνια. Η πρόοδος της τεχνολογίας τον 19ο αιώνα τις έκανε προσιτές σε όλους τους καταναλωτές και κατόχους ή ενοικιαστές σπιτιών κι έκτοτε αποτελούσαν την πιο δημοφιλή λύση για διακόσμηση τοίχων.

Στην Ελλάδα δεν είμαστε και ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις ταπετσαρίες. Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να φτιάξουμε έναν πλήρη οδηγό για αυτές

Πως να καθαρίσετε σωστά, χαλιά και μοκέτες

05/06/2017
από Velentzas team
Στην Κατηγορία: Συμβουλές

Ένα χάλι πρέπει εβδομαδιαίως να καθαρίζεται με ηλεκτρική σκούπα,σύμφωνα με τη φορά του πέλους.(η σκόνη και τα σκουπιδάκια στην επιφάνεια του χαλιού επισπεύδουν την διάρκεια ζωή του.

Σχεδόν όλοι οι δύσκολοι λεκέδες είναι υγρής μορφής,γι αυτό και κάλο είναι η αντίδραση μας να είναι άμεση. Αρχικά πρέπει γρήγορα να αφαιρέσετε, όση περισσότερη ποσότητα υγρού μπορείτε, με απορροφητικά πανάκια.