3D WALL PANELS οδηγίες εγκατάστασης τους

18/02/2023
από Panagiotis Anastasiadis

Ο σωστός τρόπος τοποθέτησης 3d Wall Panel με πηχάκι

Σύστημα πιστοποποίησης Ποιότητας χαλιών Oeko-Tex

20/09/2022
από Panagiotis Anastasiadis

Το STANDARD 100 της OEKO-TEX® είναι μια από τις πιο γνωστές ετικέτες στον κόσμο για υφάσματα & νήματα που έχουν δοκιμαστεί για επιβλαβείς ουσίες. Αυτό σημαίνει την εμπιστοσύνη των πελατών και την υψηλή ασφάλεια των προϊόντων Μάθετε εδώ τι σημαίνει το STANDARD 100 και γιατί αξίζει τον έλεγχο αυτής της ετικέτας κατά την αγορά των χαλιών.

Καθαρισμός χαλιών - μοκετών

20/09/2022
από Panagiotis Anastasiadis
Στην Κατηγορία: Συμβουλές

Ο σωστός καθαρισμός των χαλιών σας, έχει σαν συνέπεια το καθαρό και αυάερο περιβάλλον του χώρου σας.

Πως να καθαρίσετε σωστά τις ακτικωνωπικες σίτες

05/06/2019
από Velentzas team
Στην Κατηγορία: Συμβουλές, Οδηγοί

Οι σίτες αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» του καλοκαιριού.

Προσφέρουν πολλές στιγμές ξεγνοιασιάς επιτρέποντας στο φως του ηλίου και στον φρέσκο αέρα να εισέρχονται μέσα στο σπίτι, εμποδίζοντας παράλληλα τον δρόμο σε κάθε έντομο που θέλει να μπει μέσα.

Τα οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα στα παιδιά

20/02/2019
από DVS Support
Στην Κατηγορία: Συμβουλές, Οδηγοί

Λίγο είναι πιο ζωτικής σημασίας για τους γονείς παρά για την προστασία των παιδιών τους. Ο κόσμος μας είναι γεμάτος διάφορους κινδύνους για τα παιδιά πέρα ​​από τον γονικό έλεγχο, επομένως είναι λογικό να ψάχνουμε για πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε για να διατηρήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή και υγιή. Τα οφέλη του τεχνιτού χλοοτάπητα στα παιδιά το καθιστούν ιδανική λύση. Η σύγχρονη τεχνολογία και οι βελτιώσεις έχουν κάνει στο τεχνητό γκαζον για τις παιδικές χαρές μια δημοφιλής, ασφαλή και οικονομικά αποδοτική επιλογή.

Deck Δαπέδου & Deck περίφραξης Γιατί Πρέπει να το προτιμήσετε

29/09/2018
από Velentzas Blog

Συνθετικά δάπεδα και περίφραξη με deck WPC: Η ιδανική λύση για ποιότητα και καλαισθησία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τοποθετήσετε συνθετικό δάπεδο στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Καταρχάς λόγω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας που υπάρχει στις μέρες μας, κατασκευάζονται έτσι ώστε να προσδίδουν μια πολύ ρεαλιστική και καλαίσθητη εικόνα γνήσιου ξύλου ή πέτρας, ενώ η ποικιλία υλικών και σχεδίων που υπάρχει στην αγορά καλύπτει κάθε ανάγκη.

Αντικωνωπικά συστήματα κουφωμάτων ή κοινώς κουνουπιέρες

05/05/2018
από DVS Support
Στην Κατηγορία: Οδηγοί, Υλικά & Κατασκευή

Για όλους αυτούς τους λόγους, γνωρίζοντας το πόσο σημαντική είναι η ηρεμία, η απόλαυση και η ασφάλεια, κατασκευάστηκαν τα σωτήρια αντικωνωπικά συστήματα, τα γνωστά σε όλους μας ως κουνουπιέρες. Η χρήση κουνουπιέρας είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να κρατήσετε τα μικρά ενοχλητικά ζωύφια μακριά από το εσωτερικό του σπιτιού σας. Αντί να ψεκάζεστε με ένα σωρό αντικωνωπικά σπρέι για να απωθείτε τους απρόσκλητους “επισκέπτες”, η τοποθέτηση κουνουπιέρας θα σας δώσει την αποτελεσματικότερη λύση για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο του οικιακού όσο και του επαγγελματικού σας χώρου. 

Συνθετικός χλοοτάπητας ή Πλαστικό Γκαζόν

26/01/2018
από DVS Support
Στην Κατηγορία: Οδηγοί

Το καλοκαίρι μπήκε, ο καιρός ζέστανε και εσείς θέλετε να περάσετε το απόγευμα σας στη βεράντα ή τον κήπο του σπιτιού σας. Συνειδητοποιείτε ότι το γκαζόν σας έχει μείνει απότιστο και παραμελημένο από πέρυσι το καλοκαίρι και δεν έχει την όμορφη εικόνα που θα θέλατε για να χαρείτε τον κήπο σας. Από την άλλη δεν έχετε το χρόνο να περιποιηθείτε το γρασίδι. Ο συνθετικός χλοοτάπητας σας δίνει την τέλεια λύση καθώς παρέχοντας σας πολλά οφέλη και ξέγνοιαστη διασκέδαση στον κήπου σας.

Πλαστικό δάπεδο LVT : Ευκολία, λειτουργικότητα, κομψότητα

26/01/2018
από DVS Support
Στην Κατηγορία: Υλικά & Κατασκευή

Να, γιατί το πλαστικό δάπεδο LVT είναι η καλύτερη επιλογή!

Το δάπεδο είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία που διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου είτε πρόκειται για σπίτι είτε για επαγγελματική στέγη. Θα πρέπει λοιπόν να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή του δαπέδου με το οποίο θα επενδύσετε το πάτωμα σας. Η ιδανικότερη ίσως επιλογή αυτή την στιγμή δεν είναι άλλη από το πλαστικό δάπεδο LVT το οποίο αποτελεί την πιο σύγχρονη λύση που μπορείτε να βρείτε αυτή την στιγμή διαθέσιμη στην αγορά και όχι άδικα.

Πώς να επιλέξετε επαγγελματικές και οικιακές μοκέτες;

18/11/2017
από ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
Στην Κατηγορία: Οδηγοί

Επιλέξτε τώρα την σωστή μοκέτα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

Οι μοκέτες αποτελούν μια αναπόσπαστη πινελιά διακόσμησης για πολλά σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Βέβαια θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επιλογή της κατάλληλης μοκέτας καθώς δεν εξυπηρετούν όλων των ειδών οι μοκέτες όλες τις χρήσεις εξίσου καλά.