Τα οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα στα παιδιά

20/02/2019
από ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
Στην Κατηγορία: Συμβουλές, Οδηγοί
Συνθετικός χλοοτάπητας

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.


Το συνθετικό γκαζον ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Σε αντίθεση με άλλες επιφάνειες παιχνιδιού, το συνθετικό γρασίδι είναι πιο ανθεκτικό και ασφαλέστερο για τα παιδιά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι για την παιδική χαρά που μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα το συνθετικό χόρτο για να μειώσει τους κινδύνους για την ασφάλεια για όλα τα παιδιά στην κοινότητα.



Το φυσικό χορτάρι αναπτύσσει επιφανειακές ασυνέπειες που μπορεί εύκολα να ξεσπάσουν ένα παιδί. Ποιος κοιτάζει το έδαφος όταν αγωνιούν για να πιάσουν μια μπάλα μύγες ή να κυνηγήσουν το σκυλί γύρω από την αυλή; Το φυσικό χορτάρι δεν αποστραγγίζεται πολύ καλά, ειδικά δεδομένου ότι πολλοί από εμάς στην περιοχή του κόλπου έχουν εδάφη τύπου αργίλου. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι επιφανειακές ανωμαλίες μετατρέπονται σε λασπώδεις λακκούβες όταν βρέχει, διευκολύνοντας το παιδί σας να γλιστρήσει και να πέσει. Ακόμη και χωρίς τις λακκούβες, το φυσικό γρασίδι μπορεί να γλιστράει όταν είναι βρεγμένο.

Το τεχνητό χόρτο δεν το κάνει. Ούτε θα αναπτυχθούν γυμνά μπαλώματα ή τρύπες, επειδή ούτε ο άτακτος σκύλος σας ούτε οι προβληματικοί γκόφερ μπορούν να σκάψουν μέσα από συνθετικό χλοοτάπητα. Εκτός αυτού, σε συνδυασμό με το σύστημα εγκατάστασης πολλαπλών επιπέδων, το συνθετικό χόρτο απομακρύνει την υγρασία πολύ αποτελεσματικότερα από το πραγματικό χόρτο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Και στεγνώνει πιο γρήγορα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προστίθενται σε μια ασφαλέστερη επιφάνεια παιχνιδιού για παιδιά.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ
Με τα χρόνια, οι παιδικές χαρές έχουν περάσει από διάφορα είδη επιφανειών. Αυτά περιλαμβάνουν βράχους, τσιμέντο, τούβλο, πέτρα, χαλίκι και ακόμη και φυσικό χορτάρι. Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι κανένας από αυτούς δεν είναι πραγματικά κατάλληλος για χρήση σε παιδικές χαρές. Στην πραγματικότητα, μπορούν επίσης να προκαλέσουν σοβαρές τραυματισμούς από τριβή, ειδικά όταν τα παιδιά γίνονται αρκετά δραστήριοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.



Αντίθετα, το συνθετικό γρασίδι μπορεί να περιβάλλει ολόκληρη την παιδική χαρά με μια μαλακή επιφάνεια, παρέχοντας στα παιδιά την απαραίτητη προστασία τραυματισμών από κοψίματα ή εκδορές. Για να μην αναφέρουμε, αυτό το είδος χόρτου κάνει το τρέξιμο πολύ πιο άνετο ειδικά για τα μικρότερα παιδιά με πολύ ευαίσθητα και ευαίσθητα πόδια.

ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΖΩΝΗ ΠΤΩΣΗΣ
Σε κάθε παιδική χαρά πρέπει να δημιουργηθεί μια αποτελεσματική ζώνη πτώσης. Η ζώνη πτώσης αναφέρεται στην περιοχή δεξιά κάτω από και γύρω από όλο τον εξοπλισμό παιδικής χαράς. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να εκτείνονται τουλάχιστον έξι πόδια σε όλες τις κατευθύνσεις γύρω από τον εξοπλισμό. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να προσφέρει ένα προστατευτικό υλικό επίστρωσης που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη σοβαρών τραυματισμών πτώσης. Δυστυχώς, εκτιμάται ότι μόνο το 25% των δημόσιων παιδικών χαρών έχουν επιφάνειες απορρόφησης επιπτώσεων γύρω από τον εξοπλισμό παιδικής χαράς τους. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο το 70% των τραυματισμών που σχετίζονται με τον εξοπλισμό παιδικής χαράς συνεπάγεται την πτώση του παιδιού στην επιφάνεια.

ανεπαρκής ζώνη πτώσης. Με τεχνητό γκαζον, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία γεμίσματος και πλήρωσης για να δημιουργήσετε την ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική "ζώνη πτώσης". Οι σημερινές βελτιώσεις στην τεχνολογία συνθετικών γρασιδιού παρέχουν πρόσθετη προστασία και προστασία έναντι οποιουδήποτε πτώματος που εμφανίζεται από περισσότερα από πέντε πόδια. Και επειδή απορροφά τον αντίκτυπο, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο σοβαρών τραυματισμών.

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε πολλές επιλογές για ασφάλεια και padding κάτω από δομές παιχνιδιού. Θέλετε τα παιδιά σας να έχουν μέγιστη εξωτερική διασκέδαση, αλλά κάθε γονέας ανησυχεί για τραυματισμούς. Η τεχνολογία του συνθετικού χόρτου στην πραγματικότητα τα μαξιλάρια πέφτει από τα 5 μέτρα. Φυσικό γρασίδι μπορεί να αισθάνεται μαλακό στα γυμνά πόδια σας, αλλά δεν θα αισθάνεται απαλό όταν το παιδί σας προσγειώνεται σε αυτό αφού πέσει από τις κούνιες.

ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Πολλά επιφανειακά υλικά στις παιδικές χαρές τείνουν να φθαρούν εύκολα. Και όταν επιδεινώνονται και ακόμη και απομακρύνονται, μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών που παίζουν. Με τα οφέλη του τεχνητου γκαζον στη παιδική χαρά, αυτό δεν θα ήταν ποτέ ένα ζήτημα, καθώς είναι αρκετά ανθεκτικό για να παραμείνει σε καλή κατάσταση για μια δεκαετία ή και περισσότερο. Είναι επίσης πολύ εύκολο να το διατηρήσετε έτσι ώστε το προσωπικό της παιδικής χαράς να μπορεί εύκολα να το δώσει ένα καλό καθάρισμα πριν από κάθε παιδί που έρχεται να παίξει το πρωί.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι με συνθετικό γρασίδι για χώρους παιχνιδιού, τα παιδιά θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην παιδική χαρά με ασφάλεια όλο το χρόνο. Και επειδή γίνονται δραστήριες 365 ημέρες του έτους, αυτό θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση του ποσοστού παιδικής παχυσαρκίας στη χώρα. Πράγματι, όχι μόνο είναι συνθετικό γρασίδι μια ασφαλέστερη επιλογή για μια παιδική χαρά, είναι και η πιο υγιεινή επιλογή.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

ΧΗΜΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Το τεχνητό γρασίδι είναι πολύ πιο ασφαλές από το φυσικό σας γρασίδι καθώς δεν θα χρειαστεί πλέον να χρησιμοποιήσετε αφύσικες και επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα ή λιπάσματα. Το γκαζόν σας θα παραμείνει γεμάτο χωρίς να δηλητηριάσει τη γη με αυτές τις μολυσματικές χημικές ουσίες.

ΧΑΜΗΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

η φροντίδα του γκαζόν είναι επικίνδυνη για την υγεία σαςΤο τεχνητό γρασίδι χαμηλής συντήρησης δεν σημαίνει πλέον το κούρεμα! Οι χορτοκοπτικές μηχανές είναι είτε ηλεκτρικοί είτε βενζινοκίνητοι και αυτό δεν είναι καλό για το περιβάλλον. Μια μελέτη του 2001 σχετικά με την ποσότητα των καπνών που εκπέμπονται από τις χορτοκοπτικές μηχανές με αέριο έδειξε ότι η κοπή του γκαζόν για μία ώρα είχε ως αποτέλεσμα την εκπομπή του ίδιου ποσού τοξικών αναθυμιάσεων στο περιβάλλον με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου για ενενήντα τρία μίλια.

Η μείωση της χρήσης των χλοοκοπτικών μηχανών σημαίνει επίσης μείωση των εκπομπών μονοξειδίου του άνθρακα. Σε περίπτωση κατάποσης σε υψηλό επίπεδο, η δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα μπορεί να είναι θανατηφόρα. Ωστόσο, ακόμη και σε χαμηλό επίπεδο, το μονοξείδιο του άνθρακα μπορεί να προκαλέσει νευρολογική βλάβη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΝΕΡΟ

Τα καυτά καλοκαίρια φέρνουν συνήθως μια απαγόρευση ποτίσματος, ή αν όχι τότε ένα μάλλον μεγάλο νομοσχέδιο νερού προσγειώνεται στο γραμματοκιβώτιό σας. Το τεχνητό γρασίδι διατηρεί το υγιές και φυσικό του χρώμα χωρίς μια σταγόνα νερού, εξοικονομώντας χρήματα στο λογαριασμό σας καθώς και εξοικονομώντας νερό.

Το ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΩΦΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

οι αλλεργίες είναι σκληρέςΌλο και περισσότερα παιδιά αναπτύσσουν αλλεργίες στη χλόη και τη γύρη του χόρτου. Τα συμπτώματα αλλεργίας μπορούν να εκδηλωθούν σε διάφορα συμπτώματα, όπως ρινική καταρροή, φαγούρα στα μάτια και δερματικό εξάνθημα και οίδημα, μερικές φορές ακόμη πιο σοβαρά συμπτώματα που μπορεί να περιλαμβάνουν άσθμα. Οι αλλεργίες στο χορτάρι μπορούν ακόμη και να κλιμακωθούν στην αναφυλαξία, η οποία είναι συχνά απειλητική για τη ζωή, σε ορισμένα παιδιά.

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε να αρρωστήσετε είναι να μείνετε μακριά από το φυσικό χορτάρι. Στην πραγματικότητα, οι γιατροί συστήνουν συχνά ότι τα άτομα με αλλεργίες χόρτου παραμένουν στο εσωτερικό με τα παράθυρα κλειστά. Εάν πρέπει να βγείτε έξω, φορέστε ρούχα που καλύπτουν τα χέρια και τα πόδια σας - και τα πλένετε αμέσως. Ή το παιδί σας μπορεί να παίρνει φάρμακα κάθε μέρα. Ποιος γονέας θέλει να βάλει τα παιδιά τους μέσα από όλα αυτά; (Ή εσείς; Τα κατοικίδια ζώα μπορούν επίσης να υποφέρουν από αλλεργίες χόρτου.)

Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

Δεν είναι πραγματικό, ζωντανό, αυξανόμενο χόρτο, έτσι δεν θα παράγει ποτέ τη γύρη που προκαλεί συμπτώματα αλλεργίας. Είναι κατασκευασμένο από μη αλλεργιογόνα και μη τοξικά υλικά, επομένως δεν φέρνει δυνητικά επικίνδυνες χημικές ουσίες στο σπίτι σας. Αυτό το ένα δημοφιλές ένα από τα  οφέλη της τεχνητής χλοοτάπητα παιδική χαρά, όπως πολλοί πελάτες θα βεβαιώσουν.

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Η εγκατάσταση συνθετικής χλόης εξαλείφει όλα αυτά τα κολακευτικά χλοοκοπτικά. Αλλά εξαλείφει επίσης την ανάγκη εφαρμογής φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων που περιέχουν χημικές ουσίες επικίνδυνες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα. Τα παιδιά μπορούν να αναπνεύσουν αυτές τις τοξίνες καθώς και να τα απορροφήσουν άμεσα μέσα από το δέρμα και τα ρούχα τους. Με μια συνθετική παιδική χαρά που εγκαθίσταται από το Pacific Grass & Turf, τα παιδιά σας είναι ασφαλέστερα και το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον.

Εάν αυτά τα  οφέλη από την τεχνητή παιδική χαρά χλοοτάπητα  δεν είναι αρκετό για να σας πείσει ότι είναι μια μεγάλη ιδέα να έχουμε μια συνθετική γρασίδι περιοχές εγκατασταθεί, δεν ξέρουμε τι είναι.

Pinterest
Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική