Deck Δαπέδου & Deck περίφραξης Γιατί Πρέπει να το προτιμήσετε

29/09/2018
από Velentzas Blog

Τα δάπεδο Deck WPC (Wood plastic composite) κατασκευάζετε σε πλακάκια αλλά και σε σανίδες, μιμούμενο την εμφάνιση του φυσικού υλικού μέσω ανεπτυγμένων τεχνολογιών που του χαρίζουν ρεαλιστική εικόνα και υφή. Είναι μια ιδανική λύση ευρείας χρήσης τόσο σε προσωπικούς όσο και επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους.

 

Υπέροχα αισθητικά, παρέχουν μεγάλη ευελιξία και εξαιρετική ανθεκτικότητα καθώς και πολύ εύκολο καθάρισμα. Λόγω της ποικιλίας της ποιότητας του προσφέρουν, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες φθοράς, εκπληρώνοντας τις ανάγκες του κάθε χώρου όπου τοποθετούνται. Επίσης, δεν είναι μόνο ιδιαίτερα λειτουργικά αλλά σας εξασφαλίζουν την τέλεια, πρωτότυπη ατμόσφαιρα χάρη στη μοναδική υφή και εμφάνιση ξύλου ή πέτρας που προσφέρουν σε μια σειρά από υπέροχα, μοντέρνα σχέδια.

 

Τα συνθετικά δάπεδα προσφέρουν πέρα από αισθητικά, και μια σειρά από πρακτικά σπουδαία πλεονεκτήματα. Αρχικά είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, άρα ιδανικά για κάθε χρήση. Η ανάγλυφη και υψηλής αντοχής επιφάνειά τους τα καθιστά ιδανικά για  χώρους με μεγάλη και έντονη δραστηριότητα, ακόμα και υγρασία. Λόγω της ελαστικής τους επιφάνειας απορροφούν τους κραδασμούς πράγμα που τα καθιστά φιλικά προς το πέλμα, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κίνδυνο καταπόνησης των αρθρώσεων που θα προκαλούσε το συχνό και έντονο περπάτημα σε μια σκληρή, μη-φιλική για τις αρθρώσεις επιφάνεια. Επιπλέον μονώνουν εξαιρετικά τον θόρυβο και καθώς είναι συμβατά με ενδοδαπέδια θέρμανση δίνουν μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς στα πόδια.

 

Εάν επίσης σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση είναι μια ιδανική λύση, καθώς έχουν εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση την οποία μπορείτε να κάνετε ακόμα και μόνοι σας, αν πιάνουν τα χέρια σας και αγαπάτε την ενασχόληση με τα σπιτικά μερεμέτια! Καθώς χρειάζονται ελάχιστο ύψος για την τοποθέτησή τους μπορούν εύκολα να κολληθούν ή εναλλακτικά να κουμπωθούν πάνω στην επιφάνεια που επιθυμείτε, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες τοποθέτησης που έχουν αναπτυχθεί. Τέλος, είναι πολύ εύκολα στον καθαρισμό και προσφέρουν μια κατασκευή που εκτός από άκρως λειτουργική με εξαιρετικό design είναι και φιλική προς το περιβάλλον.

 

‘Οσον αφορά τους εξωτερικούς σας χώρους, η τοποθέτηση συνθετικής περίφραξης WPC είναι μια πολύ διαδεδομένη πλέον επιλογή, που κατακτά επάξια όλο και περισσότερους ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες. Προτιμάται πλέον πολύ περισσότερο έναντι του ξύλου καθώς είναι πιο οικονομική, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα χωρίς όμως να απαιτεί τον καθαρισμό, τον χρόνο αλλά και το κόστος συντήρησης και τοποθέτησης που χρειάζεται μια ξύλινη περίφραξη.

 

Η συνθετική περίφραξη εξωτερικού χώρου κατασκευάζεται συνήθως από 60% ξύλο και 40% ρυτίνες, πράγμα που την καθιστά και πλήρως ανακυκλώσιμη. Αρχικά το σημαντικότερο πλεονέκτημά της είναι ότι προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής με μηδενική συντήρηση. Τοποθετείτε εύκολα και γρήγορα ενώ διαμορφώνεται σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων από όπου καλείστε να επιλέξετε ανάλογα με το γούστο σας και τις ανάγκες του χώρου.

 

 Έχει σχεδόν μηδενική απορρόφηση υγρασίας καθώς και τρομερή αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ δεν προσβάλλετε από έντομα ή σαράκι, δεν ραγίζει και δεν σαπίζει. Είναι διπλής όψεως και μπορεί να βιδωθεί, να καρφωθεί και να πλανιστεί, όπως ακριβώς το ξύλο. Λόγω της υψηλής της ποιότητας και κορυφαίας αισθητικής τοποθετείται πλέον σε κάθε χώρο, από εξωτερικούς φράκτες μέχρι και σε μαρίνες, βεράντες αλλά και σε πισίνες.

Η περίφραξη με WPC είναι η πιο “έξυπνη” λύση για κάθε εξωτερικό περιβάλλον. Επιλέξτε από μια εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων και χαρίστε στον χώρο σας την καλαισθησία που προσφέρει η φυσική εμφάνιση του ξύλου με μηδαμινή συντήρηση, που θα σας σώσει χρόνο και χρήμα.

Δείτε περισσότερα συνθετικά Deck WPC εδώ : https://www.velentzas.com.gr/dapeda/deck-wpc/

Pinterest
Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική